Skip to content

Στα περίπτερα: Κοσμογονία στον ενεργειακό κλάδο της Ελλάδας – Έρχεται η φαρμακευτική κάνναβη στην Ελλάδα και η ψυχαγωγική στο Βερολίνο – Η ακρίβεια περιορίζει την κατανάλωση – Ο ιδανικός υπάλληλος των CEOs

Σκρέκας: Κοσμογονία στον ενεργειακό κλάδο της Ελλάδας -Μπορεί να δείξει τον δρόμο στην Ευρώπη

Ο κ. Σκρέκας μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ και μεταξύ άλλων επισήμανε πως η Ελλάδα αποτελεί βασικό πυλώνα ενεργειακής ασφάλειας της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, καθώς και ότι η χώρα μας «μετατρέπεται από εισαγωγέας ηλεκτρικής ενέργειας σε καθαρό εξαγωγέα πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας» και προσελκύει σημαντικές επενδύσεις από το εξωτερικό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Tikun Europe: Έρχονται τα πρώτα ελληνικά προϊόντα φαρμακευτικής κάνναβης

Τον Μάρτιο του 2023 αναμένονται σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τα πρώτα τελικά προϊόντα φαρμακευτικής κάνναβης που θα έχουν παραχθεί στη μονάδα της Tikun Europe στα Εξαμίλια Κορινθίας, την  πρώτη μονάδα παραγωγής σκευασμάτων φαρμακευτικής κάνναβης που λειτουργεί στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Νομιμοποίηση της κάνναβης για ψυχαγωγικούς σκοπούς σχεδιάζει το Βερολίνο

Την ελεγχόμενη νομιμοποίηση της χρήσης κάνναβης για ψυχαγωγικούς σκοπούς σχεδιάζει το υπουργείο Υγείας, σύμφωνα με σχετικό έγγραφο του υπουργού Καρλ Λάουτερμπαχ, το οποίο επικαλείται το Δίκτυο RND. Η νομιμοποίηση της κάνναβης για μη ιατρική χρήση περιλαμβάνεται και στην προγραμματική συμφωνία των κυβερνητικών εταίρων.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Έρευνα: H ακρίβεια περιορίζει την κατανάλωση

Σε μείωση της κατανάλωσης ακόμη και σε βασικά είδη πρώτη ανάγκης, όπως το ρεύμα, το σούπερ μάρκετ και τα τρόφιμα, έχουν προχωρήσει πλέον σχεδόν όλοι οι Έλληνες καταναλωτές εξαιτίας του κύματος ακρίβειας και του περιορισμού του διαθέσιμου εισοδήματός τους. Την ίδια στιγμή, 7 στους 10 δηλώνουν πως αγοράζουν τα απολύτως απαραίτητα, ενώ το 60% περιορίζει τις δαπάνες λόγω του ανεπαρκούς εισοδήματός του.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Αυτός είναι ο υπάλληλος που θέλουν όλοι οι CEOs – Τα 4 χαρακτηριστικά

Ανεξαρτήτως της επαγγελματικής τους πορείας και του προσωπικού τους ιστορικού, οι CEOs συμφωνούν στα τέσσερα στοιχεία, τα οποία συγκεντρώνει ο «ιδανικός» εργαζόμενος.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *